NWIP Nieuws Bekijk de webversie
NWIP Update - Maart 2020
Workshop Case Conceptualization

Vanwege het coronavirus is de workshop onder leiding van Dr. Jon Sperry verplaatst naar dinsdag 9 juni 2020. De locatie en duur van de workshop zijn ongewijzigd.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de overheid aanvullende maatregelen genomen die in heel Nederland gelden. Eén van de maatregelen betreft het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Dat geldt voor evenementen en publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. Het is mogelijk dat deze maatregel - en andere maatregelen - de komende dagen of weken verder worden aangescherpt. 
Ook andere landen, waaronder de USA, nemen steeds strengere maatregelingen die bijvoorbeeld het heen en weer reizen bemoeilijken of zelfs verbieden.
In overleg met Jon Sperry en Shared Ambition is besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de workshop te verplaatsen naar 9 juni.

We verzoeken iedereen die zich heeft opgegeven voor de workshop ons te mailen of zij er op 9 juni bij zijn, of hun aanmelding willen annuleren. Mail naar: nwip.info@gmail.com

Iedereen die zich tot op heden nog niet heeft aangemeld en dat alsnog wil doen, kan gebruik maken van de rode Aanmeldknop hieronder.

Gezonde groeten en graag tot ziens!

namens de NWIP,
Pauline Hofstra
voorzitter
 
Aanmelden Workshop Jon Sperry
Volg ons
Deze e-mail is verstuurd aan hoekstrawilly@gmail.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nwip.info@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing